Ny tunika!

Åkte ju på en liten shoppingrunda idag, och hitltade faktistk en tunika som jag tyckte jättemycket om så kunde inte låta bli att köpa den fast att den egentligen va lite dyr. Fastnade för det fina spetsmönstret och att den var riktigt kritvit=)
Men tyget är sånt där skrynkeltyg, som man ska snurra när man tvättat den. Men frågan är om man tvättar den och hänger den plant och sen stryker den blir den slät då eller vad tror ni? Någon som har erfarenhet av detta? Jag vill nämligen ha den slät.






Ledig dag!

Började min lediga dag med en sovmorgon. Vaknar tusen gånger per natt varje gång jag vänder mej så har inte sovit så bra dem senste nätterna så idag var det skönt att få sova ut lite.
Håller på att fixa o dona lite här hemma men ska strax åka upp till samarkand och se om jag hittar några fina kläder. Jag har typ ingenting att ta på mej känns det som.
Vill ha nån fin tunika som man kan ha till leggings och stövlar, Cassels brukar ha en hel del tunikor så ska kika in där så får vi se=)


Fullspäckad helg!

Helgen som varit har varit fylld med en massa roliga saker, känns som vi hunnit med ganska mycket!
I fredags kväll var vi bara hemma och tog det lugnt. Men på lördagen bar det äntligen iväg till Ullared. Christofer mamma och pappa ville med följa med så vi var nästan full bil.
När vi väl kom dit så var det faktiskt inte så farligt mycket folk trots att det var löning så vi kunde strosa runt där i vår  egna takt=)
Vi shoppade ganska mycket (vagnen blev överfull). Vi fyndade allt från shampoo, strumpor, ja allt sånt där som är bra att fylla på med hemma, till en massa bebissaker.
Vi hittade jättesöta kläder, fina sängkläder till vagn och vagga, badbalja, skötbord, badolja mm.
Så vi var himla nöjda med vad vi köpte. Vi köpte inte en massa onödigt iallafall.
Sen hittade jag en snygg vind-och vattenavvisande jacka som är cericerosa med turkosa dragkedjor.
Den var jätteskön och jag tycker den skulle vara perfekt för promenade i vår och sommar.
Vi var hemma från Ullared runt femtiden så du donade vi lite här hemma med att plocka upp allt och så.
Sen åkte jag och träffade Elin, Hanna och Isabelle och tittade på melodifestivalen.
I söndags så var vi ute en stund i det fina vädret med Frida och Caspian, sen åkte vi till Evelina och RObban som bjöd på fika. Hon hade bakat en banankladdkaka och till det hade hon gjort iordning vispgrädde med hallon i. Det var supergott.
Sen på eftermiddagen så kom mamma och Anton och hälsade på en sväng. Vi visade allt vi hade handlat i Ullared och så blev det så klart lite fika med=)
Söndagkvällen tog vi det lugnt bara, lagade lite mat och tittade på film.
 







Härliga lediga tisdag!

Idag är jag ledig, och det har verkligen varit en superskön dag. Har fixat o donat hemma och sen har jag varit en sväng på stan med. Fyndade på H&M, hade lite rabattkuponger där så fick hela 3 st tröjor för endast 177 :-. Köpte även med mej lite fika hem så jag gottar mej med just nu=)
Har ju varit dålig nu igen på att uppdatera. Men har haft fullt upp och så har jag varit dunderförkyld så har varit helt slut om kvällarna så har inte ens orkat starta datorn.. Men nu börjar förkylningen bli lite bättre iaf.
Har försökt göra iordning i garderoben som är inne i det blivande barnrummet. Har så mycket skit där men nu har jag rensat lite iallafall, är inte helt klar ännu. Helt sjukt hur mycket man samlar på sej.


Köpte med mej god fika hem från stan=)




Fina detaljer på den ena tröjan.


Vecka 30 (29+5)


Ny frisyr!

Har precis varit och klippt mej. På längden blev det inte så stor skillnad, klippte bort ca 5 cm av det slitna.
Men så har jag funderat ett tag på att jag vill klippa snelugg. Så idag slog jag slag i saken och frågade min frisör vad hon tyckte. Så det hela slutade med en liten snelugg. Har inte vant mej ännu men jag tror att jag är nöjd..
Brukar alltid kännas bättre när man har duschat och gjort iordning det själv..så jag hoppas att det blev bra=)

Här kommer iallafall ett kort på nya frisyren så ni får se




Redan torsdag

Denna veckan har verkligen gått hur snabbt som helst. Var ju nyss måndag...
Måndag och tisdag blev det mest jobb och sen lite skilda världar avsnitt när jag kom hem.
Igår var både jag och Christofer lediga. Jag passade på att städa skåpen i badrummet som jag hade tänkt göra så länge men inte blivit av.
Kl 19 var det bord bokat på 4 krogar för att fira Anton som fyllde 18 år.
Det var första gången vi var där och åt och vi gillade det verkligen. Maten var supergod och jag gillade verkligen att man beställer först vilket kött man vill ha sen vad för slags potatis och sen vilken sås.

Imorgon ska jag klippa mej innan jobbet, tänkte att jag kanske skulle göra nåt mer än att bara toppa det, ska sova på saken så får vi se vad det blir=)


Ny dörrmatta!

Häromdagen så köpte jag en ny dörrmatta som jag är sjukt nöjd med. Tycker den passar perfekt utanför vår ytterdör=)
Till våren så vill jag ha en ny dörrmatta till baksidan också, skulle kunna tänka mej en pappelina som också är med en stjärna på. Kan tänka mej nån ljus färg som vit eller kanske ljusrosa. Men det är ett tag kvar till vår så får kolla runt lite vad som finns=)


Lördag!

Härliga lördag!
Idag har vi en hemmadag och jag har städat våran garderob, så nu är det ordning i den igen. Känns jätteskönt att ha det gjort.
I eftermiddag ska Christofer titta på lakers med Jon så då passar jag på att åka iväg och ser om jag hittar någon födelsedagspresent till Anton som fyller 18 på onsdag.
Och så ska jag passa på att hälsa på mamma med=)


RSS 2.0