Rosa stjärnor

Nu har det även blivit julmysigt i vårt sovrum! Två små söta ljusrosa julstjärnor har fått flytta in i vårt fönster. Supermysigt och fint, tycker jag iallafall=)
 
 
 
 
 

Fullspäckad torsdag

Idag har vi fullt upp med en massa roliga saker! Om en liten stund så ska Liam och jag ge oss iväg till Johannesgården för sångstund tillsammans med dem andra mammorna och barnen. Sen så ska vi klä granen idag har vi tänkt. Och så ska vi åka och titta på ny vagn(är inte nöjd med sittdelen till vår vagn tyvärr..) och ikväll ska jag och Liam träffa några jobbarkompisar som ska visa lite aloe vera produkter=)
Nu är det dags för frukost!
 
 

Strålande Jul

Åhh vad det är härligt att det börjar närma sig första advent. Det är verkligen mysigt med julen tycker jag. 
Och så är det ju förstås kul att julpynta!
Det kliade i fingrarna igår så då kunde jag inte hålla mig längre. Har satt upp lite stakar och stjärnor. Och så var jag på blomsterlandet idag pch fixade några julblommor. Och om några dagar så ska vi nog sätta upp granen(vet att det är tidigt men vill hinna njuta av den så länge som möjligt)
 

Är inte rikgigt klar med ljusfatet ännu. Ska antingen lägga i lite mossa eller någon sand/sten
 
 

Julskyltning och glöggmys

Idag har vi hunnit med en hel del. Trots att klockan han bli ganska mycket innan vi var hemma från en supermysig kväll hos Erika och Jon igår kväll så har vi ändå varit ganska pigga idag. Vi har hunnit med fika hos mamma/mormor och så hat vi gått en sväng på julskyltningen. Men måste säga att jag var väldigt besviken på julskyltningen. Var inte allt mycket att ha..
Nu har vi söndagsmys i soffan till solsidan:)




Stjärna

Detta fina halsbandet köpte jag när jag var på Grand samarkand senast!




Skip Hop

Liam nämnde häromdagen att han önska sig en ryggsäck som han kan lägga sina leksaker i när vi åker iväg;) 
Han kan inte riktigt bestämma vilken han tycker är finast så vi undrar vilken ni tycker är finast? 
 

 
 
 

Huvudvärk

Usch idag vaknade jag med sprängande huvudvärk eller rättare sagt redan vid tre i natt fick jag stiga upp för att ta en alvedon, och så har det fortsatt hela dagen. Inte kul alls. Hoppas huvudvärken försvinner snart för nu har den varit en objuden gäst i tre dagar..
Trots huvudvärken så gick vi på sångstunden på förmiddagen men resten av dagen har vi spenderat hemma, i myskläder.
Liam har precis somnat så jag ska städa lite snabbt här hemma för imorgon så kommer mammagruppen hit på lite fika.
Resten av kvällen ska spenderas i soffan och så ska jag ta en tidig natt och hoppas på att huvudvärken är borta imorgon.
 
Fina ljuslyktan som jag fick av några jobbarkompisar för ett tag sen=)
 
 

7 månader!

Igår blev Liam sju månader. Med risk för att vara tjatig(och låta som en gammal tant) men gud vad tiden går fort. Vår lille prins har lärt sig många nya saker den här månaden. När han var drygt sex månader så lärde han sig sitta och nu sitter han väldigt stadigt men man kan ju inte lämna han på golvet för så fort han ska sträcka sig efter exempelvis en leksak så tappar han balansen och ramlar men han bli stadigare för varje dag som går=)
Han har lärt sig att sträcka upp händerna mot mig när han vill komma upp när han sitter i sin stol eller gåstol, så söt när han gör det så då kan man inte göra annat än att ta upp honom. 
Liam har inte varit speciellt förtjust i att äta något annat än ersättningen. Men han har äntligen gjort några små framsteg på den fronten. Gröt går absolut inte hem ännu men hemmagjord mosad potatis med palsternacka i äter han några skedar av och även viss burkmat tar han några skedar av. Så vi tar det sakta men säkert med det här med mat. Det får gå i hans takt helt enkelt.
 




 
 
 
 
 

Kaos på köksbordet

Liam somnade i vagnen på promenaden och sover än, så då passar jag på att pyssla lite med Liams album, men måste erkänna att det inte går snabbt framåt. Känns som jag mest sitter och velar hur jag ska göra, men kul är det i iallafall:)




Ny pyjamas

Liam i sin nya supersöta pyjamas
 
Söta pandor

Mormor/gammelmormor

Idag så ska Liam och jag åka och hälsa på min mormor, Liams gammelmormor. Andreas ska också följa med och eventuellt hans flickvän Emma också. Christofer jobbar denna helgen så han kan tyvärr inte följa med.
Så nu håller vi på att göra oss iordning för att åka.



Liam leker snällt i lära gåstolen medans jag gör mig iordning.

Julbak

Igår kväll så var Evelina och Frida här, det var dags för årets första julbak. Vi bakade i cirka fem timmar och vi blev supernöjda med baket. Vi bakade saffranbullar (inte lussekatter utan vaniljbullar med saffran), kolakakor och mjuk pepparkaka. Så nu är frysen full med godsaker:)
Saffransbullar med vanilj
 
Kolakaka
 

Stan

När Liam vaknat och fått i sig lite mat så ska vi åka ner till stan för att gå en liten sväng där. Hoppas på att kanske hitta några julklappar, och så är Liam i väldigt stort behov av mys/hemma byxor. Han har vuxit i 74 nu och i den storleken har jag mest jeans och några chinos, så han skulle behöva några fina sköna byxor. Får se vad vi hittar. Hoppas det har kommit in lite kul på barnavdelingarna i butikerna. Tycker faktistk det har varit i stort sett samma kläder sen i slutet på sommaren..
Ikväll ska Christofer på hockey så Liam och jag blir hemma själva, funderar på att gå upp till Frida och barnen en sväng för hennes kille är med på hockey men dem var lite småförkylda så vi får se hur det blir=)
 

Nov. 11, 2012

Personalfesten igår var supertrevlig. Massor med god mat och så blev det en hel del dans med:)
Nu ska jag snart göra iordning en god frukost till oss, det är ju farsdag så lite utöver det vanliga blir det:)
Efter frukosten ska vi åka till Christofers föräldrar för att hämta Liam. Saknar han jättemycket nu!



Fick den här fina presenten av jobbarkompisarna som var hos oss innan festen!

Personalfest

Ikväll är det dags för den årliga personalfesten! Så Liam ska för första gången sova borta, hos farmor och farfar! Han var på strålande humör när vi lämnade han så det kommer nog gå jättebra.. Känns lite konstigt bara att han inte ska sova hemma, men det tycker nog dem flesta när det är första gången..
Nu är vi iordninggjorda för fest och väntar på några jobbarkompisar som ska komma till oss innan vi beger oss bort till evedals värdshus:)




Fredagsmaten

Christofer slutade klockan 17 idag så när han kom hem så stod maten klar på bordet, lyxigt för han;)
Fredagsmiddagen bestod av risonisallad, kyckling, hemmagjord tzatziki och vitlöksbröd. Supergott blev det!
Nu slappar vi i soffan, är supertrött så det är nog snart dags för sängen..




Julpynt

Åhh nu längtar jag tills man får julpynta! Vi har bestämt oss för att ha en gran i år. Så jag har börjat handla lite fint julgranspynt. Kulor, toppstjärna, glitter mm..
Evelina och jag var igår i Älmhult i det nya IKEA varuhuset. Superstort och fint var det. Hittade lite smått och gott där. Bland annat några vita julgranskulor som jag inte kunde låta bli att köpa. 
 

 
 
Julpynt som jag köpt på IKEA och City Gross!
 

Liam sitter

För precis två veckor sedan så satt Liam själv utan hjälp för första gången. Det handlade bara om några sekunder. Men nu två veckor senare så sitter han jättestadigt! Vår lille kille börjar bli vår stora kille=) 
 
 
 
 
 

Namnnappen

Hoppas, hoppas vi vinner tävlingen! Liam behöver nya nappar (har försvunnit två nappar för oss bara den senaste veckan)
 
 
 

Väggdekor

Liam är inte på topp idag. Så han sover som en stock just nu. Hoppas han blir bättre snart!
Men i och med att Liam sover en hel del idag så har jag hunnit med en hel del. Sitter just nu och fundera på att vi kanske skulle köpa (eller önska oss i julklapp) väggdekor till Liams rum. Vi har en stor del av ena väggen där vi inte vet vad vi vill ha. Men vi har nog kommit på nu att det skulle kanske vara lite fint att sätta upp lite väggstickers där..
Här sökt runt en massa på nätet nu och har hittat några som jag fastnat för=)
 


 
Dessa har jag hittat som jag tycker om. Finns hos houseofhedda.com och kostar mellan 279kr och 495kr.
 

RSS 2.0