Fullt upp led både det ena och det andra

Tyvärr hinner jag inte med bloggen för tillfället, har fullt upp och tiden räcker tyvärr inte till. Är det inte något som ska handlas så ska det tvättas eller så jobbar jag eller umgås med nära och kära! Så tyvärr är bloggen lite lidande för tillfället.. 
Julen har iallafall varit bra och Liam har fått mängder med fin fina paket (och krille och jag med för den delen). Vi har ätit gott o mch umgåtts med släkten. 

    Några mobilbilder från julafton!:) 




Liam tyckte att bästa stället att leka med dem nya bilarna var under soffbordet;)

Jul i vårt hus(lägenhet)!

Hemma hos oss är granen pyntat, stjärnor i fönstret, klappar inslagna (och gömda för en nyfiken 1,5 årings fingrar) och julbaket är påbörjat.
Det är ju så mysigt med julen, dock så är snön saknad! Det blir ju så mycket ljusare med snö och julstämningen höjs så jag hoppas att det blir lite kallare snart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Suddig bild men den här söta granen har Liam gjort på förskolan! :)
 
 
 
 
 
 
 

Tor

Kikade in på Lindex sidan innan idag och hittade dessa finingar till skor från Kavat. Dem finns inte att beställa ännu men jag ska allt fundera på dessa till Liam till våren. Superfina ju! :)
 
 
Smidigt med dragkedja i sidan!:)

Julklappar

Här hemma är vi i full fart med allt julstök. Vi handlar julklappar, bakar pepparkakor, slår in julklappar, pyntar och klär granen. Liam tycker det är superkul med alla kulor i granen (hans föräldrar är inte lika överväldigade), Otboll säger han och tar ner dem på golvet och sparkar på den. Tur dem är i plast....
Ska försöka ta kort på vår gran och lite annat julpynt så nu får se men tills dess får ni nöja er med några instagrambilder:)
 
  
 
 

Det här med julkort!

Jag har försökt att fota Liam till årets julkort men det är i stort sett omöjligt! Han är ju inte still en sekund.. Det är alltid något på bilden som blir suddigt, är det inte handen så är det munnen eller hela han. Hoppas på fitn ljust väder imorgon så jag kan ta nya kort då:)
Jag har iallfall bestämt mig för att inte ta så allvarligt på korten. Jag vill ju gärna alltid att allt ska va på ett visst sätt, som jag tänkt ut innan men korten behöver abslolut inte var sådär perfekt uppställda, utan hellre lite mer liviliga och gärna med lite inslag av lek och bus, så som vår Liam är:)
 
 
 
 
Jag ville helst ta korten utan blixt men tyvärr var det lite för mörkt ute så korten blev suddiga och korniga..
 
 

RSS 2.0