Tisdag!

Idag är det inget fint väder hos oss. Så typiskt att det regnar bara för att vi tänkt åka på marknad. Men vi får väl se om det spricker upp lite i eftermiddag.. I vilket fall som helst så ska vi åka och hälsa på Anton ikväll, vi hade tänkt stanna på marknaden som är på vägen dit. 
Liam somnade precis så jag ska passa på att sortera lite kort på datorn och förhoppningsvis få iväg ett gäng för framkallning.
 
 
 
Bilder från häromdagen när Liam var ute och lekte. Han älskar verkligen att vara ute:)
 

Höstgarderoben

Jag har börjat uppdatera Liams höstgarderob lite smått! Även att det fortfarande är sommar så är det faktisskt inte allt för länge tills det är höst. Det är mycket som behövs till vår lille pojk som inte är så liten längre. Idag var jag på stan med mamma och Andreas och då köpte jag lite smått och gott till Liam.
 
Letade efter en väst till Liam i våras men då hittade jag ingen så när jag såg denna på Lindex så kunde jag inte låta bli:)
 
Dessa hittade jag på ta 3 betala för 2 på Lindex. Långärmade kommer ju behövas i höst!
 
Dessa gummistövlarna beställde jag på nätet häromdagen, det gäller att passa på
när det är halva priset;)
 
 Den här fina t-shirten fick Liam av mormor idag:)
 
 
 

Pysselkväll!

Ikväll har Pärnilla, Elin och jag pysslat!
 
Blir inte mer inlägg än så här ikväll för nu är det dags att krypa ner till mina fina killar! (Liam ligger i vår säng inatt för han har vaknat flera gånger redan pga tänder som växer)
 
 
 
 

Góbitar

Har hittat lite fina kläder och ett par fina örhängen som gärna skulle få flytta hem till mig:)
 
 
 
Topp och stickad tröja från Bondelid och tröjan i mitten kommer från Gina Tricot och skulle passa bra till hösten.
 
Fin fina örhängen från Snö of Sweden
 

Sooool

Oj vilket fint sommarväder vi har! Måste vara den sommaren med bäst väder på välidigt väldigt länge..
De senaste dagarna har vi mestadels varit utomhus, mycket bad och sol har det blivit med nära och kära.
 
Här får ni se en hög med bilder:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår lille solstråle

<3

Adidas

När vi var i Stockholm så köpte vi nya skor (kavatskorna har tyvärr gått sönder...) till Liam, denna gången blev det ett par turkosa adidasskor som vi hittade på rean:) V i hittade även en blå ryggsäck till han som är perfekt till dagis så han kan ha med sig sin snutte och napp osv. Även väskan var på rea :)
 
 
 
 
 
 
 

Kalas

I eftermiddag har vi varit på kalas hos Evelina och Robban. Robban fyllde nämligen 27 år. Dem bjöd på tacos och en jättegod somrig tårta:)
Liam var så himla stilig på kalaset i sina nya jeansshorts med hängslen:)
 
 
Någon som vill gå ut...
 
 
 
 
 
<3
 
 
 
 
 

Bankdosa

Just nu sitter jag på banken och väntar på min tur. Det är nämligen än liten pojk där hemma som lyckats låsa min bankdosa...




Söndag!

Idag har vi mestadels tagit det ganska lugnt. Vi har varit hemma i stort sett hela dagen och donat lite med det ena och det andra. Jag slängde ihop en kladdkaka som vi fikade på i solen på vår baksida. Den åt vi med färska jordgubbar och grädde till, gott!
I eftermiddags kände vi att vi måste iväg och hitta på nåt så vi gick en runda till 4h gården för att titta på djuren. Liam tycker det är jättespännande att titta på djuren, speciellt hästarna!
 
 
 
 
Aningen suddig bild från Instagram...
 
 
 
 
 
 
 

Det blev visst en liten paus...

Vi har varit på resande fot i cirka en vecka så därför har jag inte uppdaterat något här. 
 
I onsdags förra veckan åkte vi till Halmstad för att sova en natt hos Chritstofers kompis och hans tjej. Dem har nämligen en stuga där, precis vid havet. Tyvärr så hade vi inte något jättefint väder på onsdagen så då gjorde vi inte mycket mer än att äta, äta och äta och så spelade vi lite spel, drack vin och bara umgicks. Himla trevligt hade vi.
Liam sov hur bra som helst i sin resesäng (måste ha varit havsluften ;)) 
På torsdagen så åkte vi in till Halmstad för att strosa runt lite, spela minigolf och äta på en restaurang precis vid stranden:)
Torsdag eftermiddag packade vi in oss i bilen för att köra hem till Växjö igen. Väl hemma så var det dags för att packa om alla väskor. För på fredagen så skulle vi åka till Stockholm.
Klockan 9 var Christofers föräldrar utanför för att hämta upp oss så vi packade in oss i bilen igen (bilen var VÄLDIGT fullpackad). Bilresan till Stockholm gick faktiskt över förväntan med Liam. Han läste bok, tittade lite på dvd, åt russin och sov. Vi stannade en gång för blöjbyte och mat.
På eftermiddagen var vi framme i Stockholm hos Liams kusin med familj. 
Vi har hittat på en hel del under veckan som gått. Vi har varit och tittat på slottet, strosat i gamla stan, shoppat, badat och solat, gått i Hagaparken, ätit gott och umgåtts.
Liam tycker ju det är så kul att busa med kusinen Cornelia. Så kort sagt har vi haft en toppenvecka!
 
Här kommer ett bildregn...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 

Blommor

För ett tag sedan så piffade jag iordning vår baksida med lite nya fina blommor. Även att vi inte har så stor gräsplätt och uteplats så är det ändå himla härligt att ha just en baksida som man kan gå ut på trots att man bor i lägenhet:)
Och det är ju så himla kul att fixa iordning där bak med lite fina blommor och så.
 
Såhär ser det ut just nu på vår uteplats:
 
 
 
 

RSS 2.0