Linköping och Stockholm

Oj vad vi har haft fullt upp med både det ena och det andra. Har tyvärr inte funnits någon tid alls till att blogga. Men nu är jag nog tillbaka på banan igen:)
Vi har nämligen varit iväg. I torsdag åkte jag och Liam tåg till Linköping för att hälsa på Pärnilla som bor där. Efter en lita halvkaosig start så hade vi det jättetrevligt (tåget var försenat så vi håll på att missa bytet i Alvesta och när vi väl kom fram till Linköping så hade Pärnilla cyklat omkull så vi fick leta upp första bästa vårdcentral för att sy ihop hennes knä). Det gick över förväntan att åka tåg med Liam, vagn och packning (haha jag som var så orolig).
Vi sov en natt i Linköping och på fredagen mötte Christofer upp oss och så åkte vi vidare till Stockholm för att hälsa på Christofers brors familj. Gissa om Cornelia blev glad när Liam kom och hämtade henne på dagis:)
I Stockholm har det varit fullt ös men även lite lugna stunder också. Kvällarna spenderade vi hemma med god mat och mys i soffan. På dagarna hittade vi däremot på en hel del, vi var på köpcentrum, gick på stan, grillade korv ute i snön och var på lekplats och lekte!
Kort sagt så har vi haft en toppenhelg!! :)
 
 
 
 
 
 
 

Ris och fjädrar

Jag är inte ett jättefan av att påskpynta. Men ett ris med påskfjädrar i tycker jag är ett måste till påsk. Så det har jag fixat nu!
Vill även försöka få tag på någon söt liten kyckling som vi kan ha på soffbordet! Vi ska åka upp till Grand Samarkand senare idag så då ska jag kolla om det finns några söta små kycklingar där:) Kanske någon påskig blomma också för följa med hem!
 
 

Äppelbullar och kanelbullar

Idag blev jag sugen på att baka lite och fylla upp i frysen. Alltid bra att  ha lite kakor i frysen som man kan ta fram när det kommer gäster.
Jag bakade helt vanliga kanelbullar men av halva degen gjorde jag äppelbullar som Liam kan äta! Han har faktiskt redan smakat och han gillade dem:) Jag bytte ut kardemumman och strödde lite kanel över det rivna äpplet istället. Perfekt som mellanmål!
 

Mösstokig!?

Ja lite mösstokig är jag nog allt, men jag tycker ju det är så himla roligt med fina mössor till Liam! Har inte beställt den randiga med stjärnan som jag la upp här häromdagen. Hittade en till nu som jag med gillade, också den från Geggamoja.
 
Vårmössa från Geggamoja, finns att beställa hos lekmer.
Den här skulle passa perfekt till Liam svarta vårjacka med turkosa detaljer! :)

Ny frisyr!

Idag har jag varit och klippt mig hos Jill på Salong Gränslös. Mitt hår var i väldigt stort behov utav klippning, så därför togs det en rejäl bit! Och jag blev verkligen jättenöjd med resultatet! Nu känns håret fräscht och vårsnyggt:)
 
Kvällstrött och sliten men ni ser frisyren iaf:)
 
Medans jag var på stan och klippte mig så var Evelina snäll och passade Liam. Liam gillar verkligen Evelina och dem hade hunnit med massa lek och bus men även mellanmål och en liten promenad.
 
 

Nytt till Liam sommargarderob

För några veckor sedan köpte jag den här fina t-shirten till Liam.
På Åhlens hittade jag den. Dem har många fina t-shirtar där tycker jag.
Det är verkligen kul att handla vår och sommarplagg till Liam! Finns ju så många söta, tuffa och fina t-shirtar!
Vi har köpt en del vår och sommarplagg till Liam men fortfarande finns det en hel del kvar som behöver handlas.
 
Detta behöver Liam till våren/sommaren:
 
Bodys, både långärmade och kortärmade (tror kanske man mest kommer använda "vanliga" t-shirts och tröjor när han kan gå men några bodys känner jag nog ändå att jag vill ha då jag tycker det är ganska praktiskt!?)
Fler t-shirts både med kort ärm, men även med lång ärm.
Någon "finare" kofta eller tröja. 
Jeans
Shorts (både "fin" shorts och "mys" shorts
Pyjamas med korta ben och ärmar
sandaler
solhatt
badshorts
badrock (kan vara mysigt och praktiskt vid poolen och stranden)
 
Ja det är en hel del som behövs, så därför tycker jag det är skönt att redan nu börja fundera på vad vi vill köpa och även köpa en del så det inte blir alltför mycket utgifter på en gång!
 
 
 
 
 
 

Så nöjd!

Som ni ser så har bloggen ändrat utseende lite grann. Eftersom jag inte är så haj på det här med bloggdesign och koder hit och dit så har finaste Mikaela hjälpt mig med detta!
Jag är verkligen jättenöjd med resultatet. Nu känns bloggen mer jag! :)
 
Idag har Liam och jag varit nere på stan en sväng och fikat på Askelyckan med två jobbarkompisar.
Liam sov i vagnen tills vi kom in på fiket, så yrvaket undrade han var han hamnat och var därmed inte speciellt glad av att va på fiket. Men efter lite flirtande och bus från Sofia så blev han efter en stund på bättre humör :)
Shoppade även ett par supercoola jeansshorts till Liam som han kan ha i sommar. Visar dem för er vid ett senare tillfälle.
Nähe nu är det läggdags här hemma!
 
Hittade denna fina bild hos Bestkids.se som jag funderar på att beställa.
Den hade gjort sig fin i en vit ram i vårt vardagsrum.

Velar

Jag kan verkligen inte bestämma mig för vilka skor jag ska beställa till Liam. Jag har hittat två par som jag verkligen gillar. 
 
Svarta skinnskor från Kavat. Finns hos Ellos för 550 kr (jag har rabatt där så jag får dem lite billigare)
 
Vita skinnskor från Adidas. Finns hos Brandos för 350 kr.
 
 

Jag tänker att Kavatskorna kanske ger lite mer stöd (eftersom Liam inte kan gå ännu så kommer han ju lära sig gå med skorna eller precis har lärt sig gå..) och då blir lite enklare att gå i. Jag har hört att Kavatskorna ska vara lite nättare och lättare just för att dem ska vara enkla att gå i. 
Adidasskorna gillar jag verkligen med, tycker det ser så "tufft" ut på en liten pojk med adidasskor. Dem här är ju vita med turkosa/blå ränder vilket jag tycker känns mer somrigt än vad kavatskorna gör.
Liam har en svart jacka med turkosa detaljer så båda skorna passar bra till hans jacka.
 
Ja jag får väl helt enkelt fundera lite men vill ni så får ni gärna säga något klokt ord om skor till små barn eller vilket par ni tycker är finast av dem här två:)
 
 

Geggamoja

Hittade denna fina mössa hos lekmer!




Liam har haft en fleecefodrad mössa från geggamoja nu i vinter som vi verkligen gillat. Så ska fundera på om vi kanske ska köpa denna mössan nu till våren. Har visserligen några andra mössor till honom men det ju så kul med fina mössor tycker jag;)

Ge-kås

Igår steg vi upp tidigt (ungefär som alla andra mornar) för att göra oss iordning för en tripp till Ullared och Ge-kås. Första stoppet blev hos min mamma där vi lämnade Liam sen körde vi och plockade upp Evelina som också skulle följa med.
Vid tiotiden var vi framme och det fanns hur många parkeringar som heslt att välja på, det var väldigt lugnt med folk inne i varuhuset. Vilket var himla skönt:)
Vi hittade en hel del bra ettårspresenter till Liam (leksaker), mer leksaker till Liam som han fick direkt när vi kom hem, baslinnen till mig, lite kläder till Liam, "bra ha" saker (duschtvål, diskmedel, plastpåsar mm), regnbyxor/överdragsbyxor till Liam, zinkvattenkanna för att plantera blommor i och massor massor mer!
 
Bland annat detta hittade vi till Liam:)
 
(Lägger eventuellt upp fler bilder vid ett senare tillfälle med vad vi mer fyndade)

Soool

Jag vet att det kan bli lite tjatigt att höra att solen är här, men gud så härligt det är!! Denna vintern har vi verkligen inte varit bortskämda med sol så. Därför njuter man lite extra nu när säloen äntligen hittat hit! Liam sover just nu så då har jag passat på att sitta ute på baksidan i solen en stund. Med bara jacka och en filt om benen så var det riktigt skönt. Klockan är ju inte så mycket ännu så det blir nog ännu varmare framåt dagen.
Åhh härliga sol vad du är välkommen!! :)
 
 
 
 
 
Köpte dem här fina blommorna häromdagen. Härliga vårfärger fick det bli!:)

RSS 2.0