Liam Christofer Gustav

Igår döptes vår lille prins till Liam Christofer Gustav. Det blev en jättefin dag och vi är jättenöjda med allt! Jättekul att så många kunde komma.
Dopet ägde rum i Öjaby Kyrka kl 11.00. Det var högmässa och så var det en flicka till som skulle döpas så i kyrkan var vi i cirka 1½ timme. Vi hade valt två stycken psalmer som spelades under dopet (tryggare kan ingen vara och du vet väl om att du är värdefull) och så hade jag pratat med prästen om att jag hade velat att någon skulle sjunga Älskade barn solo men att jag inte kände någon som kunde sjunga den så prästen överraskade med att sjunga den solo. Efter dopet så hade vi dukat upp för fika i församlingshemmet, vi bjöd på kanelbullar, kärleksmums, chokladbollar och tårtor. Allt är hembakat, kakorna har jag bakat med hjälp av Evelina, Linnea och Ottilia, och tårtorna har Christofers farmor och farfar bakat. Efter fikat så var det dags för paketöppning och efter det så började folk dra sig hemåt.
Tror och hoppas att alla hade det jättetrevligt=)
Liam var på toppenhumör och sa knappt ett ljud i kyrkan, han njöt nog av att det var så mycket folk runt omkring han och så tycker han ju om att lyssna på musik=) Efter dopet så var han helt slut och somnade i sin vagn. Lagom till paketöppningen vaknade han så han kunde se vad han fick ;)
 
 
Gudmor/fadder Evelina bar Liam till dopet
 
Liam tittar undrande på prästen med fingrarna i munnen
 
 
Händerna i munnen såklart=)
 
Gudfar/fadder Andreas höll Liam efter att han blivit döpt
 
Familjen Hjelmberg/Carlsson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liam hos sin mormor
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0