Vab och nytt ljusfat

Denna vekan har Liam haft feber, hög feber i flera dagar. Så jag har fått vara hemma med honom, han har sovit en hel del så jag har hunnit dona lite här hemma men när han varit vaken så har han velat ha närhet så det har blivit mycket mys i soffan. Jag har till och med tappat räkningen på hur många gånger vi har sett Nicke Nyfiken!
Men idag har han varit lite bättre iallafall. Febern hade gått ner lite men han är långt ifrån pigg. Hoppas att han är piggare imorogon.
 
När jag var på samarkand i början på veckan så hade Village fått in ett himla fint fat i koppar. Jag fastnade för det direkt. Koppar är ju supersnyggt och jag behövde ett nytt ljusfat till vårt soffbord:)
 
 
 
 

Koppar

Jag har ett tag letat efter något fint i koppar till vårt hem men har inte hittat något som jag fastnat för. Men såg för ett tag sedan att Erika tipsade om en fin fin ljusstake hos Hemtex. Häromdagen när jag var på Grand så köpte jag två stycken sådana. 
Min tanke var att spraymåla en av dem i koppar, så ett kopparspray inköptes hos Panduro. Och jag är faktistk jättenöjd över resultatet. Fin kopparfärg!
 
Före:
 
 
 
Efter:
 
 
 
 
 
 

Julbak

I helgen så bakade Liam och jag lussebullar och lussekatter medans pappan i huset var på shoppingrunda.
Liam tycker det är så himla kul att få vara med och hjälpa till att hälla i mjöl och röra om i smeten. Han står ofta på en stol vid diskbänken när vi lagar mat, antingen tittar han bara på eller så "hjälper" han till på sitt lilla vis:)
 
Idag har vi varit ledgia och dagen har minst sagt varit fullproppad med roliga saker. På förmiddagen så var mamma/mormor och hälsade på oss. Vi åt god lunch och så fick hon såklart smaka på lussebullarna. Eftermiddagen spenderade vi med några från mammagruppen. Kul när vi lyckas att få ihop att ses trots att vi alla jobbar nu. 
Nu ikväll har jag fixat lite måsten här hemma och så var jag iväg en sväng till Panduro. Köpte en kul sak som jag ska "pyssla" med här hemma. Ni ska få se när det är klart:)
 
Världens bästa hjälpreda! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lediga måndag och tisdag

Denna veckan började med två stycken lediga dagar! Och dem här två dagarna har varit fullproppade med saker (som alltid när man är ledig). Igår städade jag badrummet, tvättade, träffade två mammor och barn från mammagruppen och på kvällen hälsade vi på några vänner och deras barn. Blev massor med lek, hockey och glass:)
Idag har jag fortsatt att städa resten av lägenheten, varit på Grand Samarkand för att för att hitta något att ha på mig på personalfesten på lördag. Efter samarkand så fick vi skynda oss hem(tog visst längre tid där än vad jag räknat med) för att sätta fart med maten och kladdkakebak. Erika, Jon och lille Arvid skulle nämligen komma på besök. Tyvärr stannade dem inte så länge eftersom inte Erika mådde helt hundra...
Imorgon är det dags för jobb och förskola igen. Liam tycker det är himla roligt på förskolan nu så det är skönt! Man märker på honom att han tycker det är roligt att komma dit och när vi hämtar honom så har han svårt att slita sig från det han håller på med:)
 
Kvällsbus i sängen! 

Stjärna

Var nere på stan en snabbis igår med min bror. Och jag såg i en lampaffär en sån himla fin vit stjärna i metall som jag gärna skulle vilja ha i ett av våra fönster nu till jul. Ska fundera lite på den och se vad Christofer säger men visst är den fin!?
 
 
 
Stjärnan kommer från By Rydéns
 
 

Ernst

Hittade denna fina ljusstake/ljusfat när jag och mamma var iväg på utflykt för någon vecka sedan. Och jag kunde ju inte låta bli att köpa den. Tycker den passar in bra hemma hos oss och kul att man kan dekorera den lite som man vill. Till jul kanske jag lägger dit några fina julkulor eller någon liten tomte:)
 
 
 
 
 
Ljusbrickan fanns i vitt, silver och svart. Och ljushållarna såklart i samma färg och där kunde man kombinera som man kände för. Jag köpte en av varje storlek/höjd i vitt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdagkväll

Sitter i soffan och har precis ätit lite kvällsmat och tittat på Äntligen hemma. Och jag kommer nog sitta här resten av kvällen tills det är dags att hoppa i säng:) Skönt med en lugn kväll eftersom sömnen inte har varit den bästa dem senaste dagarna då vi har en lite pojk här hemma som inte mår riktigt hunda, det hostas ganska mycket om nätterna...
 
 
 
 
Mysigt med tända ljus och Äntligen hemma på tvn:)
Jag gillar verkligen den nya stjärnan på tavellisten som nyligen fått flytta hem till oss!
 
 
 

Måndag!

Usch vilken natt vi haft. Liam har sovit jättedåligt så hela familjen var trötta idag när vi vaknade. Christofer åkte iväg till jobbet och Liam och jag mös lite i soffan i morse. Vi har även hunnit med att tvätta en maskin tvätt, städa lite och såklaert lekt lite också:)
Just nu sover Liam. Han brukar inte sova såhär tidigt men han var jättetrött (somnade sent igår och sovit dåligt inatt).
Tanken är att vi ska åka och hälsa på en kompis och hennes barn idag så jag hoppas Liam är pigg när han vaknar, så att inte tröttheten berodde på att han håller på att bli sjuk!
Nu ska jag passa på att dona lite här hemma!

Förresten jag ahr ju inte visat våra nya kuddar till soffan!! Vad tycks?:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0