Tisdag

Idag så har Evelina och jag varit på en lite utlflykt till Lammhult för att titta lite på möbler och inredning på Svenssons möbler. Fanns hur mycket fint som helst och vi fick väldigt mycket inspiration=) Liam tyckte inte det va lika intressant med möbler så han sov den mesta av tiden.
Ikväll har Amanda varit här och hälsat på och vi har ätit kycklingsallad och tittat på outsiders.


Liam i sina nya skor=)


Härliga sol!

Så himla underbart att sommarvärmen är här! Har passat på att sola lite på vår baksida när Liam sover.
Ikväll så kommer Andreas och Emma och hälsar på, dem ska köpä med sej lite hämtmat som vi ska smaska i oss=)


Skönt att sitta ute och läsa och dricka kaffe


Shopping

Igår så åkte jag, Christofer och Liam på en liten utflykt till Kalmar. Vi stannade på vägen på en jättemysig rastplats och fikade. Väl framme i Kalmar så blev det en hel del shopping på modehuset och så gick vi en snabbis på Ikea också. Liam skötte sej jättebra och låg mestadels och sov i vagnen=)
Christofer var ute efter ett par jeans och det hittade han efter ett antal provade jeans, och jag köpte en klänning och så hittade vi lite kläder till Liam också.
Idag så har vi mest bara varit hemma och tagit det lugnt. I morse så städade vi lite här hemma. Sen så kom mamma och Anton och hälsade på och vi fikade kladdkaka ute i solen. Sen så var det dags för premiärdoppet i poolen för Christofer och Anton.
Ikväll så har vi gått en långpromenad med Liam i den fina kvällssolen=)










Kläder till Liam






Köpte denna fina brickan på Ikea


Även detta hittade jag på Ikea


Fredagen som var

I fredaga så var vi på bvc och vägde och mätte Liam, han hade gått upp ca 100 gram på en vecka så nu väger han drygt 3500 g och har vuxit till hela 54 cm.
Efter besöket på bvc så passade vi på att ut och gå en långrunda i det fina vädret.
Fredags kvällen spemderade vi hos mamma. Vi åt kycklingsallad och tittade på lets dance. Mamma hade varit på Ikea och köpt ett superfint fat som jag bara var tvungen att härma henne med=)






Liam sov gott i mormors säng medans vi åt.
(Han verkar tycka att det är ljust i sovrummet)


Turkost

Jag håller ju på för fullt att fixa iordning Liams rum och jag har kommit fram till att turkos är en himla fin färg=) Fick jättefina boxar av märket jabadabado av Frida och Pontus  som är turkosa och dem blev supersnygga på den vita hyllan. Finns hur mycket fina saker som helst i det märket så det kommer vi nog köpa mer av. Jag har oxå köpt en turkos lampskärm som blev fin i hans fönster.
Häromdagen surfade jag runt lite på tradera och hittade ett fint oanvänt turkost set med byxa och body som jag slog till på. Liam passade jättebra i bodyn, byxorna är lite stora fortfarande men dem växer han ju i=)




Boxar och skallra från Jabadabado





Torsdag

Idag torsdag så har jag och Evelina gått en sväng på Grand Samarkand, sen så har jag varit och hälsat på Anna i Alvesta. Hon hade bakat bullar som vi smaskade i oss=) I eftermiddag så har jag bara varit hemma och myst med Liam i soffan. Imon hoppas jag att det är bättre väder än vad det varit idag så Liam och jag kan gå på en långpromenad. Imon så ska vi även till bvc på viktkontroll.
Nu kom precis Christofer hem från jobbet så nu ska vi mysa i soffan hela familjen och titta på hockeyn och äta melon och vindruvor=)


Liams rum

I helgen så har vi donat och fixat iordning i Liams rum (Liams farfar har hjälpt oss hänga upp grejjer). Vi har hängt upp hyllor och tavlor. So far så är vi supernöjda med rummet men det är lite smågrejjer till som ska fixas, det måste ju synas att det är en liten kille som bor där inne=). Ska framkalla lite kort att sätta i ramarna och så har vi tänkt att vi ska framkalla ett kort på Liam i svartvitt på canvasduk och hänga upp med.
Här kommer lite bilder på rummet=)










Herstal

Har köpt mej en ny salladsskål från Herstal som jag tycker är superfin (den är ju lila). Tycker det är fint att ha en skål som inte är så djup, så denna kommer passa perfekt till oss. Köpte även till 2 st småskålar som man kan ha exempelvis dressing i.


Herstal


Bullbak och hyllor

Igår så var Linnea här och hälsade på och hjälpte mej att baka bullar=) Efter bullbaket och så åkte vi en sväng till Chilli för jag skulle köpa två stycken tavellister till Liams rum (hittade även en ny dörrmatta till uteplatsen). Vi åkte även ner till stan en liten sväng med för jag ville se om jag hittade några fina ramar på Gallerix och det gjorde jag faktistk. Så idag så har Christofers mamma och pappa varit här och hälsat på och hjälpt oss att hänga upp hyllorna i Liams rum. Ni får se bilder om ett tag när jag har hunnit göra det mer klart i hans rum=) Det är verkligen jättekul att inreda hans rum. Har surfat runt på lite olika bloggar och andra sidor och fått en massa inspiration=)


Liams söta små fossingar


Elefanter

Igår så var jag ju och hälsade på mamma. När jag kom dit så fikade vi och drack kaffe och Liam sov så snällt i mammas säng. När vi fikat klart så hjälpte mamma mej att sy två gardiner åt mej. Har hängt upp Liams gardin men har inte gjort om i köket ännu. Blev jättenöjd med elefantgardinen i Liams rum=) Nu syns det att det är ett barnrum. Mamma hjälpte även mej att sy färdigt ett lapptäcke som mormor gjort till Liam.
Idag så kommer Linnea hit och hälsar på=) Är ju inget roligt väder ute så vi ska passa på att baka bullar!=)


Gofika hos mamma


Liams nya elefantgardin




Lekmer.se

Idag så har jag hämtat ut ett paket som vi beställt från lekmer.se. Vi har kommit underfull med att vi skulle behöva en babyvakt eller vad det nu kallas. Kan va ganska smidigt att ha en sån när Liam ligger och sover och vi kanske sitter ute på vår uteplats. Man vill ju gärna höra han när han vaknar=) När vi ändå beställde Philips babyvakt så kunde jag ju inte låta bli att köpa två snuttefiltar med=)
Nu ska ja åka bort till mamma, hon ska hjälpa mej att sy två gardiner. En helt vit som jag ska ha i köket och en med elefanter på till Liams rum. Lite kaffe och fika blir det nog med kan jag gissa=)


Babyvakt från Philips


Snuttefilt


Snuttefilt




Liam 19 dagar

Idag är det 19 dagar sen Liam föddes. Tiden går verkligen jättesnabbt.
Här kommer lite bilder på han=)






Shoppingrunda med Evelina

Idag så har Christofer börjat jobba igen så det har varit första dagen själv hemma med Liam, men det har gått bra tycker jag.
I morse efter frukosten så kom Evelina hit för att diskutera med Christofer om vad vi ska köpa till Fredrik när han fyller 30 år.
Efter att Christofer åkt till jobbet så åkte Evelina, jag och Liam ner till stan för att shoppa lite.
Jag var på jakt efter ett vitt tyg som jag kan sy en gardinkappa av till köket och jag hittade faktiskt ett fint tyg på Åhlens som jag köpte. Hittade även en jättesöt body till Liam som kommer bli perfekt till sommaren eftersom den va kortärmad och hade korta ben. I eftermiddag så har Liam sovit gott i min säng så jag har passat på att laga lite mat till mej och Christofer som snart kommer hem från jobbet.




Köpte denna söta lilla skål på Village


"Gammel"mormor besök x2

Igår så åkte vi en liten sväng till Emmaboda för att hälsa på mormor. Hon blev jätteglad när vi kom och hon tyckte det var jättekul att se lilla Liam=) Mormor vispade ihop en våffelsmet som vi glatt åt en massa våfflor av, sen satt vi och pratade om allt möjligt och mormor kom på att hon blir gammelmormor till Liam och det tyckte hon lät gammalt=)
Idag så har vi varit och hälsat på Christofers mormor och hon blev också himla glad att vi kom och hälsade på och hon tyckte med att det var kul att få se Liam.
I eftermiddag så har mamma varit och hälsat på. Vi satt och pratade och tittade på Liam när han höll på med sina söta små grimaser, vi åt också av mina kärleksmums som jag bakat tidigare idag. Hade ingen kokos att garnera med så fick bli riven vit choklad, men det var minst lika gott om inte godare.
Efter att mamma åkt hem så kom Belle på besök. Vi åt Kycklingsallad och gosade med Liam och pratade om allt möjligt. Tycker det är jättebra att Belle flyttat till Växjö igen så vi kan träffas oftare. Få ta och åka och hälsa på henne nån dag så jag kan se hennes nya lägenhet.=)


Soliga lördag!

Igår kväll så var Erika och Jon här på besök. När dem kom hit så ringde vi och beställde pizza som killarna fick åka och hämta. Efter att vi ätit pizzan så var det dags för hockey på tvn, medans killarna tittade på hockeyn så spelade jag och Erika ett parti Alfapet. Det var jämn match nästan hela tiden men det slutade med att jag vann med 2 poäng=)
Idag är det lördag och solen skiner men det är inte så varmt ute. Få bli en lugn dag idag, ska nog ut och gå en sväng sen iallafall. Sen så ska kanske Evelina och Robban komma förbi på lite fika=)


Linnea på besök

Häromdagen så kom Linnea hem från sin 3 månaders resa i sydamerika. Så idag har hon varit och hälsat på hos oss. På nåt konstigt sätt så kändes det inte som att det var så länge sen vi sågs. Det har ju varit superfint väder idag så vi solade oss lite här på baksidan. Jag vit som snö och Linnea brun som en pepparkaka, var knappt att jag ville ta på mej shorts, haha=) Vi fikade även lite kanelbullar ute i solen sen gick vi en runda med lilla Liam=)


12 dagar...

Oj vad dagarna går fort. Vi har haft fullt upp med att lära känna lilla Liam, mata, sova och träffa släkt och vänner! Så dagarna har bara sprungit iväg. Idag har vi varit en sväng och hälsat på på jobbet, sen åkte vi en sväng till Christofers farmor och farfar och fikade lite. Sen var det dags för ett besök på bvc för vägning. Han hade gått upp nästan 200 gr på en vecka, så det var skönt att höra.
Igår gick vi en liten sväng på Grand Samarkand för jag behövde ett nytt långt linne som man kan ha till leggings. Hittade ett jättefint turkost på Stadium som jag slog till på=) Köpte även lite nytt smink och två nya somriga nagellack.

Liam 12 dagar gammal








<3


RSS 2.0