Idag är det ingen vanlig dag...

...för det är Christofers födelsedag! Hipp Hipp Hurra=)
Idag fyller Christofer 27 år. Vi har börjat dagen men en supergod frukost med nykokta ägg och massa annat gott.
Ikväll kommer hans föräldrar och Evelina och Robban så vi ska baka en tårta. Christofer har valt tårta så det blir nån slags godistårta.
Nu ska vi fortsätta titta på Skilda Världar..=)


Älskling!


Lördag!

Idag är det äntligen lördag. Började helgen med lite sovmorgon som följdes av en lång och god frukost.
Städade och fixade lite här hemma sen åkte vi till Grand samarkand, där jag shoppade en lila sjal och Christofer köpte tre stycken tröjor=)

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Pernilla med trerätters middag. Ska bli supergott för jag är jätte hungrig fast att jag åt för typ 2 timmar sen;)


Vecka 26 (25+6)

Imorgon går jag in i vecka 27 och jag tycker att tiden bara springer iväg!
Och magen växer så det knakar och det är full rulle inne i magen flera gånger om dagen. Känner sparkar i båda sidorna och ibland neråt. Är en jättehärlig känsla.
Christofer brukar lägga sin hand på magen för att känna, oftast så slutar den när han lägger handen på och när han tar bort handen brukar den börja sparka igen.. hihi.. Men ibland har bebisen varit snäll och sparkat för han med så han har kännt av den flera gånger nu=)


Vecka 20


Vecka 23


Vecka 26


Ny väska!

Var en sväng uppe på Grand samarkand i eftermiddags. Christofer fyller ju år nästa vecka så skulle se om jag hittade nåt till han och det gjorde jag faktikt, så jag hoppas han blir glad=)
Köpte även en ny handväska. Har funderat ett tag på att jag vill ha en ny och nu när jag hittade en som jag tyckte om och som även var på rean så slog jag till!






Såg denna på Kappahl, ville verkligen köpa den men vet inte om den kanske
blir för varm i maj. Den var iallafall hur söt som helst=)


Kalas hos Nilla!

I söndags var vi bjudna till min moster Nilla för att fira min kusin Jenny och min födelsedag.
Det blev lite fika med kakor och tårta.
Fick en en jättefin receptbok med bara chokladrecept, allt från muffins till chokladdrinkar=)
Hittade flera recept på oilka kakor som jag genast vill testa.




Härliga Helg!

I fredags så kom Linnea på besök till mej. Hon åker snart iväg på en långresa till sydamerika, kommer kännas konstigt att inte kunna ringa henne. Vi som brukar prata ganska ofta.. Men vi får mejla till varandra istället så vi har koll på varandra=)
Vi lagade lite fredagsmat och sen gjorde vi iordning en marängsviss som blev supergod!



Igår lördag så åkte vi runt här i stan och uträttade lite ärenden, sen var vi hemma hos Christofers föräldrar och fikade lite sen klockan 19 var vi bjuda till Evelina och Robban!
Där blev vi bjudna på kyckling och pommes som vi åt på hennes nya Bruka tallrikar. Och så blev det så klart lite efterätt med=)
Christofer fick Monopol i julklapp så det invigde vi igår. Alla blev bankrutt utom Christofer så han vann!


Våfflor!

Jobbade till sju idag och när jag kom hem så var jag sjukt sugen på våfflor. Så jag rörde ihop en smet och tänkte överraska Christofer med det när han kommer hem från jobbet. Men jag var så hungrig så började äta innan han kom hem...och råkade äta lite för många hihi...så blev bara två stackars våfflor kvar.
Hoppas han blir glad ändå (och att han inte är så hungrig)


Skilda Världar

Både jag och Christofer har verkligen fastnat för Skilda Världar. Fick första boxen av Belle i julklapp och vi kan bara inte sluta titta på den! Det kommer sluta med att vi måste köpa alla säsonger=)


Fullt upp!

I helgen har vi verkligen haft fullt upp. Jag har fyllt år så det blev kalas med familjen i fredags och i lördags blev det kalas med tjejkompisar.
Det har varit supertrevligt, vi har ätit en massa mat och kakor och tårta=)
i Fredags gjorde jag snittar med olika fyllningar, både varma och kalla och sen blev det tårta och kakor.
I lördags till tjejerna gjorde jag en risonisallad och kyckling i ugn i creme fraiche med smak av soltorkad tomat och fetaost. Sen blev det marängtårta och kolakakor.
Blev bortskämd och fick jättefina presenter! Lägger upp bilder på några av dem!=)






























Äntligen är den min...

Var på stan häromdagen och köpte mej en ljusstake som jag tittat på jättelänge. Såg den i en inredningstidning för ett tag sen och har letat efter den och blev så glad när jag hittade den i en affär här i Växjö. Ljusstaken är verkligen så fin tycker jag och finns i en massa olika färger, men jag slog till på en lila=)
Den passar perfekt i vårat vardagsrumsfönser.

Ikväll har det verkligen varit en slappkväll, donade lite här hemma när jag kom hem från jobbet, sen blev det soffan för hela slanten.
I morgon kväll kommer Linnea och hälsar på för att hjälpa mej att baka lite kakor inför helgen;)


RSS 2.0