Från vagga till spjälsäng

Innan Liam föddes så bestämde vi oss för att vi skulle ha en vagga till han den första tiden. Och då passade det utmärkt att låna en jättefin vit vagga av Christofers släktingar. Just denna vaggan har Christofer själv sovit i när han var nyfödd och även hans syskon har sovit i den. Så därför tyckte vi det kändes väldigt fint att Liam också ska få sova i denna vagga.
Men för någon vecka sen så tyckte vi att han började bli för stor för den för den är ganska smal så fanns i så mycket plats för Liam att sträcka ut sina långa armar i den sen när han rörde sej i vaggan så gungade den till lite grann så att han stördes i sömnen av den. Men fram tills för någon vecka sen så har det varit toppen att ha en vagga. Perfekt när han vaknade för att äta mitt i natten för att äta och sen lägga ner han i vaggan och gunga den lite så somnade han om ganska snabbt.
Men nu när vi inte har vaggan längre så har vi köpt en vit spjälsäng istället som vi ställt in i vårt sovrum som han sover i nu istället. Och han sover oftast som en prins i den=)


Liam myser i vaggan


Spjälsängen




Sötaste kaninen som han fått av sin mormor


Kommentarer
Postat av: Mikaela

har uppdaterat om solskyddet nu... allt tar ju lite löngre tid nu men den som väntar...



Vilken mysig blogg du har



Kramar

2012-07-03 @ 21:53:57
URL: http://hemmapavarangataistan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0