"Gammel"mormor besök x2

Igår så åkte vi en liten sväng till Emmaboda för att hälsa på mormor. Hon blev jätteglad när vi kom och hon tyckte det var jättekul att se lilla Liam=) Mormor vispade ihop en våffelsmet som vi glatt åt en massa våfflor av, sen satt vi och pratade om allt möjligt och mormor kom på att hon blir gammelmormor till Liam och det tyckte hon lät gammalt=)
Idag så har vi varit och hälsat på Christofers mormor och hon blev också himla glad att vi kom och hälsade på och hon tyckte med att det var kul att få se Liam.
I eftermiddag så har mamma varit och hälsat på. Vi satt och pratade och tittade på Liam när han höll på med sina söta små grimaser, vi åt också av mina kärleksmums som jag bakat tidigare idag. Hade ingen kokos att garnera med så fick bli riven vit choklad, men det var minst lika gott om inte godare.
Efter att mamma åkt hem så kom Belle på besök. Vi åt Kycklingsallad och gosade med Liam och pratade om allt möjligt. Tycker det är jättebra att Belle flyttat till Växjö igen så vi kan träffas oftare. Få ta och åka och hälsa på henne nån dag så jag kan se hennes nya lägenhet.=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0