Julpynt

Åhh nu längtar jag tills man får julpynta! Vi har bestämt oss för att ha en gran i år. Så jag har börjat handla lite fint julgranspynt. Kulor, toppstjärna, glitter mm..
Evelina och jag var igår i Älmhult i det nya IKEA varuhuset. Superstort och fint var det. Hittade lite smått och gott där. Bland annat några vita julgranskulor som jag inte kunde låta bli att köpa. 
 

 
 
Julpynt som jag köpt på IKEA och City Gross!
 

Kommentarer
Postat av: Mikaela

O... börjar komma i julstämning här hemma med. Vart köpte du de vita kulorna med ränder i silver? D jillade vi =)

Svar: Ja visst är det härligt med julen=)Dem köpte jag på Ikea, fanns i vita med röda ränder också..
Madeleine Carlsson

2012-11-09 @ 20:42:09
URL: http://hemmapavarangataistan.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag saknar lite svensk julpynt faktiskt men som tur är bor vi relativt nära gränsen så får det bästa av två världar men det är kanske inte heeelt som i mina hemtrakter (sortiment, butiker etc) MEN det duger. Tur att man får julmust ivf för det finns ju inte här. Julpynt går ju som regel att klicka hem också så man får tag på det man vill även om man bor i annat land eller som för oss dessutom -på landet!

Jag kikar lite i smyg för är egentligen sugen att flytta till "rätt sida av gränsen" så jag kikar lite på hus där för skojs skull. Skulle rätt objekt dyka upp så vet man ju aldrig. ;-).. Jag brukar ha bra övertalningsförmåga (mannen är ju norsk så vet inte helt hur han skulle reagera). ;-)

Kram!

2012-11-13 @ 12:39:05
URL: http://passionforpoison.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0