Hypnotisören och chokladbollar

Igår kväll så kom Liams farmor och farfar hit för att passa Liam några timmar. Christofer och jag skulle nämligen gå på bio, vi såg hypnotisören. Grymt bra film men väldigt otäck bitvis..Även fast jag vet att Liam är i trygga händer och att han har det supermysigt hemma så är det ändå lite svårt att släppa helt. Satt flera gånger under bion och tänkte "undrar vad han gör nu", "undrar om han somnat" osv... När vi kom hem så hade det iallafall gått himla bra. Liam hade varit på strålande humör och busat för fullt med farmor och farfar=)
Idag fick vi lite sovmorgon här hemma, Liam vaknade vid sex för att äta men somnade om i stort sett med flaskan i munnen och sov sen till halv nio!!
Strax efter att vi stigit upp så ringde det på dörren, då var det Anton som var hurtig och var ute och sprang en runda. Vi ville bjuda honom på frukost men han ville fortsätta sin springrunda så det fick bli en annan gång.
Efter frukosten så passade jag på att baka chokladbollar så det finns risk att det följer med några bollar till Amanda senare i eftermiddag, ska dit på lite fika nämligen=)
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack för tipset! Får bli en besök till Åhlens någon dag.

2012-10-12 @ 12:58:46
URL: http://maooliin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0