Tisdag

Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen men dagarna har gått i ett och kvällarna har jag varit trött så har knappt orkat starta datorn. Liam somnade tidigt ikväll så nu passar jag på att sitta med datorn en stund i soffan. Det är oftast så himla mycket man måste dona med när Liam sover, hänga tvätt, diska, städa osv men ikväll så har Christofer röjt i köket efter middagen så det är bara en maskin tvätt som ska hängas upp innan vi tar natt här hemma!
Idag har vi varit på BVC och Liam har fått 5 månaders vaccinet. Gick faktiskt bättre denna gången än när han var tre månader. Men han har inte mått så bra ikväll, han har varit väldigt grinig och ont i kroppen har det verkat som, men efter lite alvedon så ville han äta och efter maten somnade han som en stock. Usch det gör ont i mammahjärtat när man ser att han inte mår bra.
 
Ikväll så har vi lagat mat och Liam satt med vi bordet i sin stol en liten stund och fick smaka på palsternack- och potatispuré men det tyckte han inte var någon hit.
 
Kvällens middag bestod av pressad potatis och fläskytterflié i ugn toppad med smaksatt
creme fraiché.
 
Som vanligt lika förvånad när mamma tar fram kameran=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0