10 månader

Igår blev Liam hela 10 månader gammal. Vi var på BVC igår och fick veta att han nu väger 10,3 kg och är 77 cm lång, stor kille:) Längden har han alltid legat över på på kurvan men nu ligger han även över medel på vikten. Skönt att han har lite extra hull att ta av ifall han blir sjuk eller liknade.
 
Liam har lärt sig en hel del den senaste månaden. Han gör en massa söta ljud med munnen och ibland försöker han härma oss om vi säger tillexempel lampa så försöker han forma munnen så som vi gör. 
Fråga vi var lampan är så tittar han upp i taket på lampan.
Han säger "dä" lite då och då. Bland annat när vi tittar i bok eller om jag plockar fram en leksak till han. 
Han säger ma-ma och pa-pa oftare. Fast aldrig på beställning så det är knappt någon som tror oss att han kan säga det, haha.
Han kryper inte ännu, men han har kommit på en bra teknik för att åla sig så han tar sig fram överallt och snabbt går det med. Han försöker att sätta sig upp från liggande man hittar han inget att ta tag i så kommer han inte upp ännu. 
Han har bara nu idagarna börjat resa sig mot mig, ryggstödet i soffan osv.
Kör han runt i sin lära gå stol så är det superroligt att öppna alla skåp och lådor i köket (mamman och pappan tycker inte det är lika kul).
 
Att det bara är två månader till hans ettårsdag känns helt ofattbart. Tiden har bara sprungit iväg, speciellt dem senaste månaderna (säkert pga att det är en helt annan fart om dagarna nu, och att han lär sig nya saker hela tiden)
 
 
 
(Christofer blir kanske inte så glad för den bilden, nyduschad och året at alla håll)
 

Kommentarer
Postat av: erikasblogg.se

Vilken fin bild längst ner på lillkillen med sina små risgryn i munnen <3

Svar: Hihi ja visst är dem där små tänderna söta:)
Madeleine Carlsson

2013-02-22 @ 18:29:59
URL: http://erikasblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0