9 månader

Den 20 Januari blev Liam hela 9 månader gammal, och som sagt den senaste månaden har rusat fram i en rasande fart precis så som alla andra månader har gjort. Tiden går verkligenn snabbt, ibland lite för fort. 
Liam är i full gång med att försöka lära sig krypa, men har inte lyckats riktigt ännu. Han liksom hasar sig fram med armbågarna och skjuter ifrån med tårna. Han försöker att resa sig mot saker, han har lyckats resa sig i soffan mot ryggstödet några gånger. När han springer runt i sin gåstol så är det väldigt roligt och spännande att dra ut alla lådor i köket. Och så blir han jättearg om han kan se ner i lådan vad som är i (om han lyckas dra ut en högt upp). 
Liam börjar även få gansak mycket humör. Han blir helt rasande om man tar något ifrån honom som han inte får ha. Han börjar gråta och ibland så fäktas han även med armarna och är riktigt förbannad. 
Han äter det mesta i matväg, banan är tyvärr ingen hit, men allt man ska plocka i sig med fingrarna är jättekul(smörgåsrån, smörgås mm). Välling dricker han om man blandar ut den med ersättning. 
Han tycker om när man sjunger för honom, och han blir jätteglad när pappa kommer hem från jobbet.
Just nu är han inne i en fas (hoppas den är övergående) där han inte gillar att ligga på rygg på skötbordet. Och han gillar inte att ta på sig kläder och absolut inte ytterkläder.
För ungefär en månad sedan lärde han sig att vinka när någon vinkar till honom. Han säger även ma-ma-ma-ma och pa-pa-pa-pa.
 
 
 
 
Gå är roligt om någon håller.
 
Bild från 9 månadersdagen (mobilbild)
 
Stora killen i sin nya bilbarnstol

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0