Det blev visst en liten paus...

Vi har varit på resande fot i cirka en vecka så därför har jag inte uppdaterat något här. 
 
I onsdags förra veckan åkte vi till Halmstad för att sova en natt hos Chritstofers kompis och hans tjej. Dem har nämligen en stuga där, precis vid havet. Tyvärr så hade vi inte något jättefint väder på onsdagen så då gjorde vi inte mycket mer än att äta, äta och äta och så spelade vi lite spel, drack vin och bara umgicks. Himla trevligt hade vi.
Liam sov hur bra som helst i sin resesäng (måste ha varit havsluften ;)) 
På torsdagen så åkte vi in till Halmstad för att strosa runt lite, spela minigolf och äta på en restaurang precis vid stranden:)
Torsdag eftermiddag packade vi in oss i bilen för att köra hem till Växjö igen. Väl hemma så var det dags för att packa om alla väskor. För på fredagen så skulle vi åka till Stockholm.
Klockan 9 var Christofers föräldrar utanför för att hämta upp oss så vi packade in oss i bilen igen (bilen var VÄLDIGT fullpackad). Bilresan till Stockholm gick faktiskt över förväntan med Liam. Han läste bok, tittade lite på dvd, åt russin och sov. Vi stannade en gång för blöjbyte och mat.
På eftermiddagen var vi framme i Stockholm hos Liams kusin med familj. 
Vi har hittat på en hel del under veckan som gått. Vi har varit och tittat på slottet, strosat i gamla stan, shoppat, badat och solat, gått i Hagaparken, ätit gott och umgåtts.
Liam tycker ju det är så kul att busa med kusinen Cornelia. Så kort sagt har vi haft en toppenvecka!
 
Här kommer ett bildregn...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde- mamma till Olle

Vilka härliga bilder!! Ni ser ut att haft det riktigt härligt :)

2013-07-13 @ 23:27:55
URL: http://ettlivsomm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0