Linköping och Stockholm

Oj vad vi har haft fullt upp med både det ena och det andra. Har tyvärr inte funnits någon tid alls till att blogga. Men nu är jag nog tillbaka på banan igen:)
Vi har nämligen varit iväg. I torsdag åkte jag och Liam tåg till Linköping för att hälsa på Pärnilla som bor där. Efter en lita halvkaosig start så hade vi det jättetrevligt (tåget var försenat så vi håll på att missa bytet i Alvesta och när vi väl kom fram till Linköping så hade Pärnilla cyklat omkull så vi fick leta upp första bästa vårdcentral för att sy ihop hennes knä). Det gick över förväntan att åka tåg med Liam, vagn och packning (haha jag som var så orolig).
Vi sov en natt i Linköping och på fredagen mötte Christofer upp oss och så åkte vi vidare till Stockholm för att hälsa på Christofers brors familj. Gissa om Cornelia blev glad när Liam kom och hämtade henne på dagis:)
I Stockholm har det varit fullt ös men även lite lugna stunder också. Kvällarna spenderade vi hemma med god mat och mys i soffan. På dagarna hittade vi däremot på en hel del, vi var på köpcentrum, gick på stan, grillade korv ute i snön och var på lekplats och lekte!
Kort sagt så har vi haft en toppenhelg!! :)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0